Efficiënt verhuizen naar, vanuit of in Waver

 

U wilt gaan wonen in de hoofdstad van Waals-Brabant? Het pretpark Walibi, de prachtige hoeve van Hosté, het kasteel Hermitage en de charmante steegjes in het centrum, zoals de Rue de la Source.... U zult zich niet vervelen in de "stad van Maca". Of u wilt daarentegen verhuizen naar elders in België of naar een ander land? Wat het ook is: in Moortgat is uw in elk geval uw partner bij uitstek voor uw verhuizing naar, vanuit of binnen Waver!

Als erkend lid van de Belgische Kamer der Verhuizers biedt onze firma u de diensten van gekwalificeerde en ervaren professionals om u een geslaagde verhuizing te garanderen. Onze brede waaier van diensten omvat:

  • Het afhandelen van de administratieve formaliteiten
  • Het reserveren van parkeerplaatsen voor onze verhuiswagens
  • Het verpakken van uw goederen voor een veilig transport (hoezen, verhuisdozen, garderobedozen, noppenfolie,...)
  • Het demonteren en hermonteren van uw meubels
  • Een liftservice om de bovenste verdiepingen te bereiken
  • Het ter beschikking stellen van meubelopslagplaatsen van 10, 15 en 33m³ om uw spullen op te slaan

Of u nu een particulier bent of een bedrijf: wij verzorgen het transport van uw goederen en alle stappen in het proces van A tot Z. U hoeft zich nergens zorgen om te maken! U wilt graag meer weten? Contacteer ons telefonisch op +32 2 673 10 06 of via ons formulier. Onze teams staan tot uw beschikking en bezorgen u een gratis offerte, volledig op maat..

 
+32 2 673 10 06
Prijsofferte online