Uw betrouwbare partner voor een verhuizing in Brussel

 

De Grote Markt, het Jubelpark, de Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen... Brussel is een waar juweeltje: als u er gaat wonen, zult u daar geen spijt van krijgen. De hoofdstad van Europa bulkt van de bezienswaardigheden die cultuurliefhebbers zullen bekoren, om nog maar te zwijgen van haar charmante steegjes. U trekt er binnenkort naartoe? Doe een beroep op Moortgat voor uw verhuizing naar, vanuit of binnen Brussel!

Als erkend lid van de Belgische Kamer der Verhuizers garanderen wij u diensten van topkwaliteit, uitgevoerd binnen de afgesproken termijn door onze gekwalificeerde en ervaren professionele verhuizers.

Ons uitgebreide dienstenpakket omvat met name het afhandelen van diverse administratieve formaliteiten, het huren van parkeerplaatsen voor onze verhuiswagens, het vervoer van uw goederen en de verpakking ervan in geschikte inpakmaterialen (verhuisdozen, garderobedozen, hoezen, noppenfolie,..). Indien nodig kunnen wij ook zorgen voor het demonteren en hermonteren van uw meubels en voor liften om uw spullen naar of van de bovenste verdiepingen van uw woning te vervoeren. U heeft nood aan opslagruimte om uw spullen op te slaan tijdens uw verhuizing? Maak gebruik van onze beveiligde meubelbewaarplaatsen van 10, 15 en 33 m³.

U bent een particulier of bedrijf en u wilt meer weten over onze diensten of onze firma? Neem telefonisch contact op met onze teams op +32 2 673 10 06 of via ons formulier. Wij nemen zo snel mogelijk weer contact met u op en bezorgen u een gratis offerte, volledig op maat van uw behoeften.

 
+32 2 673 10 06
Prijsofferte online